Efterskolernes Dag

D. 29. september kl. 13.00-17.00

Kom og hør om dine muligheder

D. 29. september 2019 fra kl. 13.00-17.00 åbner landets efterskoler igen dørene til Efterskolernes Dag, og giver dig mulighed for at træde ind i efterskoleverdenen. Hos os er vi klar til at give jer en rundvisning, hvor I får indblik i linjefag, undervisningen, hverdagen og fællesskabet. Vi ved, de fleste gerne vil besøge flere skoler. Derfor har vi lavet en struktur, som sikrer, at I kan nå at besøge flere skoler.

Velkommen til
skolens forstander Charlotte Toft siger hej og tager imod jer, når I kommer.

Rundvisning af elever
på en guidet rundtur på skolen fortæller eleverne om deres hverdag, skolen og livet som efterskoleelev på SIE.

Snak med en lærer og elev

hør om undervisningen, innovationsfagene og hverdagen.

Linjeoplæg
– hør om linjerne (fodbold, håndbold eller badminton).
– Oplæg hver halve time. Det varer ca. 20 min. og første oplæg starter 13.30.

Vi giver kaffen og ser frem til at møde alle jer, der lægger vejen forbi os i Strib Idrætsefterskole d. 29. september.

Vi glæder os til at se jer!

RING MIG OP

Vi vil så gerne snakke med dig, så efterlad dit navn og nummer i formularen nedenfor, så ringer vi dig op.

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DU ER ALTID VELKOMMEN

Men vi forsøger dog at afvikle rundvisninger på skolen på bestemte besøgsdage i løbet af året.

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Strib Idrætsefterskole   ·   Staurbyskovvej 6   ·   Strib DK-5500 Middelfart   ·   Telefon: 64 40 64 05   ·   Sitemap

Nye besøgsdage

Vores elever viser dig skolen og fortæller om efterskolelivet. Du og din familie snakker med en lærer.

Book jeres tid under fanen kontakt.