Pressemeddelelse

Tilfælde af Covid-19

15. november 2020

Da en elev på efterskolen er konstateret positiv med COVID-19, har vi rådført os med sundhedsmyndighederne og besluttet at sende alle elever hjem. Vi forventer at genåbne efterskolen, når elever og personale er testet negative for COVID-19. Eleverne vil modtage fjernundervisning, indtil de kommer retur til efterskolen.

Strib Idrætsefterskole

RING MIG OP

Vi vil så gerne snakke med dig, så efterlad dit navn og nummer i formularen nedenfor, så ringer vi dig op.

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DU ER ALTID VELKOMMEN

Men vi forsøger dog at afvikle rundvisninger på skolen på bestemte besøgsdage i løbet af året.

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Strib Idrætsefterskole   ·   Staurbyskovvej 6   ·   Strib DK-5500 Middelfart   ·   Telefon: 64 40 64 05   ·   Sitemap

Nye besøgsdage

Vores elever viser dig skolen og fortæller om efterskolelivet. Du og din familie snakker med en lærer.

Book jeres tid under fanen kontakt.