Idrætscross

CAMPS

Vi afholder løbende camps på Strib Idrætsefterskole.

På Strib Idrætsefterskole afholder vi både håndboldcamps, fodboldcamps og badmintoncamps med masser af træning, kampe og mega fede oplevelser. I sover på skolen og oplever samtidig en lille bid af det fantastiske efterskoleliv.

Håndboldcamp

På vores håndboldcamps sætter vi fokus på hygge, teknik, spilforståelse og kamptræning. I tilmelder jer som hold. Vores næste camp er for U12 hold og afvikles følgende dage:
Pigehold: 24. august - 25. august 2018
Drengehold: 31. august - 01. september 2018

På campen vil der være træning, sjove og udfordrende øvelser og hvert hold spiller minimum 3 kampe i vores camp-turnering.
I kan læse mere om campens indhold, og se hvordan I tilmelder jer her:
Håndboldcamp U12 piger informationsfolder
Håndboldcamp U12 drenge informationsfolder

Har I spørgsmål eller ønsker at tilmelde et hold kan I kontakte Anne-Mette Bugtrup, som er ansvarlig for pigecampen på amb@stribidraetsefterskole.dk.

Ønsker I at henvende jer vedr. camp for drenge, kan I kontakte Mikkel Fey, der er ansvarlig for drengecampen på mf@stribidraetsefterskole.dk.

Fodboldcamp

På vores fodboldcamp er der fokus på alt det sjove i fodbold. Teknik, hurtighed og spilforståelse.
Vi laver løbende camps for hold og individuelt. Så snart datoer og struktur for campsene er fastlagt, vil de være at finde her på siden.

Vores næste planlagte camp er for piger fra årgang 2003-2005. Den finder sted d. 06.-07. august 2018. Der er fuld forplejning under campen, hvor vi tager fat i udvalgte træningsområder og krydrer dagene med et adventurerace, udfordringer og sjov. Alle deltagere får en camp t-shirt og det koster 175,00 kr. at deltage.
Mere info fåes ved Claus Fladmose Madsen. Skriv en mail til cm@stribidraetsefterskole.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig.

Se mere om vores pige fodboldcamp her, hvor du også finder yderligere informationer om tilmelding, træninger og mødetider:
Informationsfolder fodboldcamp for piger

Badmintoncamp

Når du tilmelder dig SIE Badminton Boostcamp, siger du ja tak til 5 dage med fjerbold og træning på højt niveau. Vi sætter fokus på teknik, placeringsposition, serven og kamptræning og udfordrer dig med små lege, konkurrencer og et adventure race.
Årets camp er netop afslutte. Er du interesseret, kan du sende en mail til ks@stribidraetsefterskole.dk, så sender vi information til dig, når datoerne for næste camp er fastlagt.

Her kan du se informationer fra den seneste afholdte 5 dages boostcamp, og få et lille indblik i, om det kunne være noget for dig: Badminton boostcamp - juli 2018

Det var virkelig et uforglemmeligt år

Jeg tør godt at vove og sige at det hidtil har været det bedste år i mit liv. Det var virkelig et uforglemmeligt år, og jeg har virkelig fået utrolig meget ud af min tid på Strib Idrætsefterskole, heriblandt nye bekendtskaber på tværs af landet.

Læs Tobias’ historie

RING MIG OP

Vi vil så gerne snakke med dig, så efterlad dit navn og nummer i formularen nedenfor, så ringer vi dig op.