Idrætscross

CAMPS

Vi afholder løbende camps på Strib Idrætsefterskole.

På Strib Idrætsefterskole afholder vi både håndboldcamps, fodboldcamps og badmintoncamps med masser af træning, kampe og mega fede oplevelser. I sover på skolen og oplever samtidig en lille bid af det fantastiske efterskoleliv.

Håndboldcamp

På vores håndboldcamp sætter vi fokus på hygge, teknik, spilforståelse og kamptræning. I tilmelder jer som hold. Vores næste camp er i sidste weekend i august 2018 og er for U14 hold.
Campen er endnu ikke planlagt i detaljer, men hold øje her på siden, eller kontakt skolen, for at få mere information.

På campen vil der være træning med blandt andet Lars Krogh Jeppesen, og på hele dag to, spiller I kampe i vores SIE turnering.
Læs mere om campen og se hvordan programmet så ud til sidste års camp her:
Håndboldcamp informationsfolder

Fodboldcamp

På vores fodboldcamp er der fokus på alt det sjove i fodbold. Teknik, hurtighed og spilforståelse.
I tilmelder jer som hold. Vores næste camp er under udarbejdelse og datoen er endnu ikke fastsat. Mere info fåes ved campkoordinator Katrine Skov.
Skriv en mail til ks@stribidraetsefterskole.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive skrevet op til info, når datoen for næste camp er fastsat.

Se mere om strukturen for vores camps her:
Fodboldcamp informationsfolder fra seneste afviklede camp

Badmintoncamp

Når du tilmelder dig SIE Badminton Boostcamp, siger du ja tak til 5 dage med fjerbold og træning på højt niveau. Vi sætter fokus på teknik, placeringsposition, serven og kamptræning og udfordrer dig med små lege, konkurrencer og et adventure race.
Du tilmelder dig vores boostcamp som enkel spiller, men I er også meget velkommen til at komme flere fra samme klub.
Vores næste camp er 01. juli 2018 til 05. juli 2018. Du er altid velkommen til at kontakte skolen, for at høre mere om tilmeldingen og for at reservere en plads.

Læs om vores 5 dages boostcamp her: Badminton informationsfolder

Det var virkelig et uforglemmeligt år

Jeg tør godt at vove og sige at det hidtil har været det bedste år i mit liv. Det var virkelig et uforglemmeligt år, og jeg har virkelig fået utrolig meget ud af min tid på Strib Idrætsefterskole, heriblandt nye bekendtskaber på tværs af landet.

Læs Tobias’ historie

RING MIG OP

Vi vil så gerne snakke med dig, så efterlad dit navn og nummer i formularen nedenfor, så ringer vi dig op.