Idrætscross

CAMPS

Vi afholder løbende camps på Strib Idrætsefterkole.

På Strib Idrætsefterskole afholder vi både håndboldcamps, fodboldcamps og badmintoncamps med masser af træning, kampe og mega fede oplevelser. I sover på skolen og oplever samtidig en lille bid af det fantastiske efterskoleliv.

Håndboldcamp

På vores håndboldcamp sætter vi fokus på hygge, teknik, spilforståelse og kamptræning. I tilmelder jer som hold. Vores næste camp er i sidste weekend i august 2018 og er for U14 hold.
Campen er endnu ikke planlagt i detaljer, men hold øje her på siden, eller kontakt skolen, for at få mere information.

På campen vil der være træning med blandt andet Lars Krogh Jeppesen, og på hele dag to, spiller I kampe i vores SIE turnering.
Læs mere om campen og se hvordan programmet så ud til sidste års camp her:
Håndboldcamp informationsfolder

Fodboldcamp

På vores fodboldcamp er der fokus på alt det sjove i fodbold. Teknik, hurtighed og spilforståelse.
I tilmelder jer som hold. Vores næste camp er under planlægning og er pt. fastsat til 9.-11. marts 2018. Mere info vil fremgå, når planen er fastlagt.
Skriv en mail til ks@stribidraetsefterskole.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få tilsendt en mail, når tilmeldingen til campen åbner.

Badmintoncamp

Når du tilmelder dig vores badmintoncamp, så siger du samtidig ja tak til en fed weekend med en masse fjerbold. Vi sætter fokus på teknik, placeringsposition, serven og kamptræning i 2 sjove dage på Strib Idrætsefterskole.
Du tilmelder dig vores badmintoncamp som enkel spiller, men I er også meget velkommen til at komme flere fra samme klub, samt til at tage jeres træner med.
Vores næste camp er under planlægning. Du er altid velkommen til at kontakte skolen, for at høre mere tilmelding, og evt. reservere en plads til næste camp.

Læs hvordan sidste camp var opsat her:

Badminton informationsfolder

Det var virkelig et uforglemmeligt år

Jeg tør godt at vove og sige at det hidtil har været det bedste år i mit liv. Det var virkelig et uforglemmeligt år, og jeg har virkelig fået utrolig meget ud af min tid på Strib Idrætsefterskole, heriblandt nye bekendtskaber på tværs af landet.

Læs Tobias’ historie

RING MIG OP

Vi vil så gerne snakke med dig, så efterlad dit navn og nummer i formularen nedenfor, så ringer vi dig op.