Badmintonspiller returnerer fjerbold

BADMINTON

“I sidste ende er det den ekstra indsats, der adskiller den bedste fra den næstbedste”

– Jesse Owens.

På badmintonlinjen på Strib Idrætsefterskole giver vi dig udfordringer, og smækker oplevelser og udvikling på programmet. Men når vi giver dig noget, så forventer vi også, at du giver os noget igen.

Badmintonprofil: 

På Strib Idrætsefterskoles badmintonlinje smasher vi fra start! Vi vipper teknik, bevægelse, koordination, styrke og fællesskab over nettet til dig, så du får en varierende træning med fokus på at videreudvikle din taktiske og tekniske forståelse samt dine færdigheder i spillet.
Sammen skaber vi et rum, hvor der er plads til alle, og hvor begrebet fair play har en central rolle, både på og udenfor banen. For at det hele kan lykkes, skal du også give noget – du skal give dit bedste på banen, i styrkelokalet, men du skal også give noget af dig selv til fællesskabet. Hvis du går all in – så bliver det et fedt år!
Du får 4 træninger om ugen. 3 træninger i hal og 1 styrketræningspas. Derudover tager vi på træningsture til andre skoler, for at få ny inspiration og nye udfordringer. Vores hal er desuden til fri afbenyttelse, når den er ledig, og du har derfor rig mulighed for at arbejde yderligere med dit spil i din fritid. Der er generelt 2 trænere tilstede under træningerne, og det giver en unik mulighed for opdeling og personlig coaching, så vi møder dig på netop dit niveau.
Vi samarbejder desuden med Middelfart Badminton Klub, som byder på alt fra Danmarksserie til Serie 1-niveau. Her kan du også træne med, hvis du gerne vil træne lidt mere. Vi har også valgfag med fokus på styrke, løb, mentaltræning og andre spændende emner.

Styrke og sundhed

På Strib Idrætsefterskole har vi egen hal og styrkelokale. Vi ved, at en stærk krop er mindre udsat for skader, og på alle vores sportslinjer har vi derfor styrke og stabilitet i centrum, når vi arbejder med styrketræning og skadesforebyggende træning - vi passer på dig, så du kan yde optimalt og holde dig skadesfri.
Vores skolekøkken sammensætter din kost, så du får de byggesten, du som idrætsudøver har brug for. Læs mere om skolens kostprofil her.

Turneringer og kampe

Du vil i løbet af året blive tilbudt at deltage i stævner udbudt af DGI (weekendstævner), holdturneringer mod andre efterskoler samt Efterskolernes DM. Vil du gerne vide mere om stævner og turneringer, er du meget velkommen til at kontakte skolen.

Trænere

Badmintonlinjen består af et team på 4 badmintontrænere med hver deres spidskompetencer. Kurt Andersen, Lennart Engler og Kasper Elmegaard. De 3 trænere er meget engagerede i deres linjefag og du vil opleve, at de går op i dig og din udvikling.


Kurt Andersen
SPILLERERFARING

Individuelle danmarks- og landsmesterskaber
Mange sæsoner i divisionsbadminton

TRÆNERERFARING

25 års erfaring som ungdomstræner
Seniortræner i divisionsklubber
Træner og leder af sommerferie Glamsbjerglejren
Dansk Badminton Forbunds uddannelse som elitetræner
Tidligere medlem af Fyns Badminton Kreds bestyrelse og af eliteudvalget under Dansk Badminton Forbund

Lennart Engler
SPILLERERFARING

...

TRÆNERERFARING

Over 20 år som professionel træner på alle niveauer og for alle aldre i mange klubber.

Kasper Olesen
Spillererfaring

Ungdomsspiller på mesterrækkeniveau
Squashspiller i 3. division

Trænererfaring

Uddannet træner i DGI regi
Badmintonlinjen på Strib Idrætsefterskole siden 2002
Fysisktræning
Mange års trænererfaring med U13-15-17
Uddannet idrætslærer på Skårup Statsseminarium i 2002
Squashtræner 2001-2002 i Svendborg Squashklub - ungdom

RING MIG OP

Vi vil så gerne snakke med dig, så efterlad dit navn og nummer i formularen nedenfor, så ringer vi dig op.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.