Håndboldspiller klar til at skyde

HÅNDBOLD

“Én mand kan være afgørende for et hold, men én mand kan ikke udgøre et helt hold”

– Kareem Abdul-Jabbar

På vores pige- og drengehåndboldlinje er timeouten ovre, og her fedter vi ikke bare fingrene ind i forsvar og angreb. Håndbold er meget mere og meget federe. Vi arbejder med alle de elementer, som ligger inden for spillets rammer, så du kan udvikle dig, og blive klogere på spillet og på dig selv.

Håndboldprofil:

Håndboldlinjen på Strib Idrætsefterskole giver dig udvikling og fællesskab – og vi har det for fedt! Vi vil have dig til at tænke selv og gøre dig til den bedst mulige selvtænkende spiller, så du kan læse spillet og skabe de resultater, som du brænder for. Med udgangspunkt i teknisk og taktisk træning, springer vi ind i spillets detaljer, så du får en spilforståelse, der smækker dit niveau op i krydset. I kombination med fysiske træningspas og fokus på individuel udvikling, kan du lægge et lag på dine kompetencer. Et lag, der giver dig overskud til at overskue spillets mange muligheder i et team-perspektiv, og det er dét, der gør håndbold på Strib Idrætsefterskole til noget helt specielt.

Vil du sætte din finte ind på det rigtige tidspunkt? Vi forventer, at du er motiveret til at blive en bedre håndboldspiller, og vi stiller krav. Som elev på håndboldlinjen skal du engagere dig i træningen og yde dit bedste til holdet. Hvis du er med på den, så er vi klar til at give dig det fedeste håndbold år i dit liv.

For at skabe variation i din træning møder du flere gange om måneden professionelle ansigter, der med deres ekspertise coacher dig og linjens trænere.

Turneringer og kampe

Udover træningen deltager vi på Strib Idrætsefterskole i DGI, Efterskolernes turnering og Skoleligaen. Turneringsformen foregår ikke i DHF-regi, hvor du spiller kampe hver weekend, men er planlagt som stævner, der løber over skoleåret.

Styrke og sundhed

Vi ved, at en stærk krop er mindre udsat for skader, og på alle vores linjer har vi derfor din styrke og stabilitet i centrum, når vi arbejder med styrketræning og skadesforbyggende træning - vi passer på dig, så du kan nyde at spille håndbold. På Strib Idrætsefterskole har vi eget styrkelokale, som er til fri afbenyttelse.

Vores skolekøkken sammensætter din kost, så du får de byggesten, du som idrætsudøver har brug for. Læs mere om skolens kostprofil.

Trænere

Dine trænere på Strib Idrætsefterskole brænder for spillet og ser altid frem til at være sammen med jer. Der er 4 trænere på skolen, hvoraf 3 er faste kendte ansigter, som du møder til daglig. De har alle foruden deres træneruddannelser, også praktisk erfaring, og sammensætter undervisningen på håndboldlinjen, så der både er plads til elite- og breddespillere og en highfive på gangene.


Mark Strandgaard
SPILLERERFARING

Team Sydhavsøerne,
Nordsjælland Håndbold
GOG Håndbold
AAB Håndbold
Frisch Auf Göppingen

TRÆNERERFARING

Assistenttræner Odense Håndbold Liga (2023 -)

Jakob Frederiksen
SPILLERERFARING

Spiller Liga i Ribe-Esbjerg HH

TRÆNERERFARING

Træner på Vejle Idrætsefterskole 1 år
Træner på Strib Idrætsefterskole 1,5 år

GÆSTETRÆNER
Mikkel Laursen Fey
SPILLERERFARING

Silkeborg-Voel KFUM 2003-06 (U14 1. div.)
HFH Herning 2006-2007 (U16 liga)
Skjern 2007-2009 (U18 liga og 2. div. senior)
Rækker-Mølle KFUM 2009-2011 (2. div. senior)

TRÆNERERFARING

Virklund BK 11-13
Bestyrelsesmedlem i Virklund BK 2011-2013
Silkeborg Voel KFUM 2013-2015
U14 drenge 1. division
U14 piger 1. division
U14 piger 2. division
U16 piger 1. division
U16 piger 2. division
U18 piger 2. division
Senior damer 2. division

Troels Petersen
SPILLERERFARING

...

TRÆNERERFARING

Træner DHG Håndbold 1. Division damer

RING MIG OP

Vi vil så gerne snakke med dig, så efterlad dit navn og nummer i formularen nedenfor, så ringer vi dig op.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.