Temaweekende - Robinson

SIE ROBINSON 2018
Temaweekend

Af Sofie Tindhof – håndboldlinjen

Kampen om det store Robinsontrofæ
Af Sofie Tindhof

Anderledes weekend

Lørdag den 29. september blev der afholdt Robinson tema her på SIE. Det var en lang kamp om det store Robinsontrofæ. Det var en kamp mellem de fire gange: Alligators, Bears, Chimps og Dolphins. Dagen startede med morgenmad i de fire ø-lejre, vi havde bygget aftenen forinden. Derefter skulle vi cykle ud til firkanten i Middelfart, hvor vanddysten fandt sted. Sejren gik til Alligators. Det var en dyst om maden og køkkentjansen. Man kunne virkelig mærke sammenholdet hos gangene. Vi fik vores frokost og holdt en lille pause før den store robinsondyst skulle finde sted. Dysten gik ud på alt fra at tænde bål med tinstål til at hjælpe hinanden gennem sand og over en høj mur. Det var tydeligt at mærke, hvordan vi arbejde sammen som et stort hold. Alligators vandt så igen – de kørte bare med klatten.

Alt var planlagt

Hele dagen var planlagt på tidsplan, og efter aftensmad skulle vi have den endelige FINALE DYST!! Måltiderne var jo selvfølgelig ikke helt optimale. Jo dårligere man klarede sig i dysterne, jo mindre var gevinsten på tallerkenen. Og så var reglen: INGEN MCDONALD’S ELLER SNACKS – vi skulle leve af de 3 måltider, der blev kæmpet om. Trætte efter en lang dag mødte vi til aften op i hallen for at kæmpe sammen om Robinson trofæet! Efter tvekamp og ansigter fyldt med klemmer var dysten færdig, og vi skulle i spisesalen og have afsløret, hvem vinderen af årets Robinson 2018 var. Spændingen var i top, men en overraskelse var det nu faktisk ikke, da det blev offentliggjort. Alligators havde vundet. Spisesalen blev fyldt med jubel og alle klappede. Det var slutningen på en vellykket Robinsondag.

Det var en anderledes weekend på SIE, og en oplevelse over alt forventning. Alt var planlagt, og det hele var kreativt og spændende arrangeret. Helt sikkert et arrangement, som virkelig rystede gangen sammen, udfordrede os og gav en fed oplevelse.

RING MIG OP

Vi vil så gerne snakke med dig, så efterlad dit navn og nummer i formularen nedenfor, så ringer vi dig op.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.