Køkkenordning m. elevinddragelse

Formål:
At lære eleven de almene køkkenkompetencer, samt at fællesskabet også kræver at man hjælper med at tilberede maden og klare oprydningen efterfølgende.

Slutmål:
At eleven har lært om køkkenhygiejne, at betjene en vaskemaskine, at lave de grundlæggende retter i det danske køkken, at have lært de knap så kendte grønsager at kende og brugbarheden af dem.

Indhold:
På deres køkkenvagt hjælper de med tilberedningen af måltiderne, forfaldende arbejde, borddækning, opvask og tøjvask.
De bliver introduceret for den daglige produktion at dagens måltider og vejledes i deres opgave.

Arbejdsmetoder og tilrettelæggelse:
6 elever ad gangen, har på skift køkkenvagt enten morgen, middag eller aften. Vi skifter køkkenhold om onsdagen, så at ugen ikke bliver for lang for eleven.

Eleven præsenteres løbende for de opgaver, som er relateret til køkkenet.

Det var virkelig et uforglemmeligt år

Jeg tør godt at vove og sige at det hidtil har været det bedste år i mit liv. Det var virkelig et uforglemmeligt år, og jeg har virkelig fået utrolig meget ud af min tid på Strib Idrætsefterskole, heriblandt nye bekendtskaber på tværs af landet.

Læs Tobias’ historie

RING MIG OP

Vi vil så gerne snakke med dig, så efterlad dit navn og nummer i formularen nedenfor, så ringer vi dig op.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.